Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر بیک‌محمدی مدیر آژانس ادبی تماس درباره تسهیلاتی که بخش بین‌المللِ سی‌وسومین نمایشگاه کتاب برای فعالان حوزه بین‌الملل نشر مهیا کرده‌است، به خبرنگار ایرنا گفت: به نظر می‌رسد نمایشگاه کتاب تهران در بخش بین‌المللی، باید با برنامه‌ریزی دقیق و پیش‌بینی‌هایی همراه باشد تا بتوان از ظرفیت‌های خود استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دو سال همه‌گیری کرونا نمایشگاه‌های خارج کشور به سمت برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی تمایل پیدا کردند. درست است که این تجربه گاهی موفق نبود، اما در کل نشان داد که افراد حرفه‌ای می‌توانند از این بستر استفاده کنند. آن‌هایی که در طول  سال با ناشران کشورهای دیگر در ارتباط هستند، نمایشگاه‌های مجازی را جای خوبی برای تقویت این ارتباط‌ها می‌دیدند.

او ادامه داد: در تجربه برگزاری نمایشگاه مجازی در بخش بین‌الملل می‌توانستیم بهتر از این عمل کنیم، زیرا در امتداد برنامه‌های دوره‌های گذشته بود؛ اما شرایط به گونه‌ای رقم نخورد که مورد رضایت ناشران خارجی و داخلی باشد. علی‌رغم تلاش مسئولان در انتخاب مهمان ویژه که در فرصت حداقلی ممکن شد، فقدان ارتباط درست باعث شد شاهد نتایج ضعیف در بخش بین‌المللی نمایشگاه باشیم.

به گفته بیک‌محمدی آژانس‌های ادبی در ایران نوپا و مخاطبان اصلی آژانس‌های ادبی غیرایرانی هستند. اگر فضا برای ارتباط گرفتن آژانس‌های ادبی با مخاطبان غیرایرانی ایجاد نشود، فعالیت آن‌ها به حاشیه می‌رود و آژانس‌های ادبی نمی‌توانند از ظرفیت‌های نمایشگاه استفاده کنند.

باید ارتباط‌های خود با دیگر کشورها را تقویت کنیم

علی‌بیک با تاکید بر اینکه نتیجه بخش بودن فعالیت‌ها در بخش بین‌الملل وابستگی شدیدی به ارتباط آژانس ادبی با ناشران خارجی در طول سال دارد و به فعال چند روزه نمایشگاه محدود نمی‌شود، ادامه داد: فعال نگه داشتن این ظرفیت احتیاج به پتانسیل، تلاش و پیگیری مستمر دارد. به نظرم زمانی می‌توانیم در بخش بین‌الملل قوی باشیم که ارتباط‌های خود با دیگر کشورها را تقویت کنیم. اگر این اتفاق رخ ندهد بخش بین‌الملل نمی‌تواند به خوبی کار کند.

مدیر آژانس ادبی تماس درباره ملاقات‌هایی که در روزهای برگزاری نمایشگاه کتاب انجام داده‌است، ادامه داد: ملاقات‌هایی با ناشران داشتیم، موفق شدیم در مذاکره با مسئولان پاکستان و لبنان در مورد شیوه‌های همکاری به نتیجه برسیم. همچنین در مذاکرات درباره چند کتاب پیشرفت خوبی داشتیم که بعد از نمایشگاه اخبار آن منتشر خواهدشد.

برچسب‌ها نمایشگاه مجازی کتاب تهران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لبنان نمایشگاه کتاب سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران پروندهٔ خبری سی‌ و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی کتاب تهران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لبنان نمایشگاه مجازی کتاب تهران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی لبنان نمایشگاه کتاب سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بخش بین الملل آژانس های ادبی نمایشگاه کتاب کتاب تهران بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۰۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در نمایشگاه کتاب امسال، همراه «مهر بان» باشید

دریافت 10 MB کد خبر 6099924

دیگر خبرها

  • حضور نشر «خبر امروز» در نمایشگاه مجازی نمایشگاه بین المللی کتاب
  • حضور فعال معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت
  • تلفیق اماکن ادبی در کنار نمایشگاه کتاب ظرفیت فعال‌سازی گردشگری ادبی را دارد
  • کتاب «آینده می‌افتد زمین» رونمایی می‌شود
  • کتب ترکی بیشتر معرفی شود/ به آثار نیما یوشیج و زرین کوب علاقه‌مندم
  • حضور چاپ و نشر بین‌الملل با ۶۰ عنوان جدید در نمایشگاه کتاب
  • مبارزترین فرهنگ ادبی بین‌المللی فرهنگ فلسطینی است
  • در نمایشگاه کتاب امسال، همراه «مهر بان» باشید
  • اظهارات گروسی در خصوص مذاکراتش در ایران
  • انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب